Uge 31

Uge 31   lørdag den 28/7 2018 - lørdag den 4/8 2018I denne uge vil der være fokus på sundhed. Der vil i løbet af dagene være forskellige aktiviteter, hvor vi får brugt kroppen på mange forskellige måder, alt fra fitness-agtige hold, til gåture på øen og fodboldturneringer om eftermiddagen. Derudover vil vi sammen lave lækre og nærende aftensmåltider. Det hele bliver blandet sammen i ægte ø-lejr stil, med masser af muligheder for at benytte stranden og slappe af med spil og/eller tage en tur i kanoerne.

Ugens fokus vil være på den bæredygtige sundhed (dog ikke efter “alt-eller-intet”-princippet). I løbet af ugen vil der være forskellige foredrag, der passer ind i temaet. Har du selv gode idéer til aktiviteter, er du velkommen til at byde ind. Det bliver en lækker uge, hvor man kommer hjem frisk og klar til at starte hverdagen igen.

Ugens to igangsættere vil være Maria og Selina, der begge har uddannelses- og arbejdsmæssig erfaring med træning og sundhed.

Alle er velkomne til at deltage på denne uge, store og små, tykke som tynde. Ugen vil blive tilrettelagt, så alle kan være med uanset form, alder og kendskab til motion og sundhed.