Alkoholfri Familielejr

Uge 30   lørdag den 21/7 2018 - lørdag den 28/7 2018

Så nærmer tiden sig for endnu en ø-lejr. Vi glæder os til at gentage succesen fra sidste år og ser frem til at møde gamle som nye deltagere.
Lejren er alkoholfri og derfor beder vi alle om at overholde dette både inden og udenfor lejren.

Børn under 2 år deltager gratis. Er du eneforsørger, skal du kun købe billet til dig selv og til de 2 ældste af dine børn; nummer 3, 4 osv. af dine egne børn deltager gratis.
Prisen er inkluderet ophold og forplejning.

I uge 29 løfter vi i flok. Alle deltagere bidrager med, at løse lejrens praktiske opgaver. Det er bla opgaver i køkkenteltet (madlavning, kaffe/the og opvask), teltpladsen (eftersyn af barduner, teltpløkker og ildslukkere), oprydning og rengøring i køkkentelt, toiletvogn (tømme skrald, tømme/rengøring af toiletspande og omgivelser).
Da øen ikke har en købmand, er vi nødt til at købe ind på forhånd. Der er derfor lavet en madplan for hver enkelt dag, som vil indeholde traditionel husmandskost.
Der bliver arrangeret en børnevenlig dagtur til Drejø, hvor der bliver mulighed for, at besøge købmanden, grillen og Gammelgård, hvor man kan købe souvenirs, is, kaffe og lagkage. Derudover arrangeres en børnevenlig gudstjeneste i øens smukke kirke, med efterfølgende ”åbent hus” i lejren, hvor øboer inviteres til spisning og hygge.
Der vil være mulighed for aktiviteter som krabbefiskeri, badning og bålhygge. Bålet tændes til aften, hvor store og små kan samle sig til fællessang, snobrødsbagning og andet godt vi kan finde på. Alle deltagere har mulighed for at bidrage med det de lyster, guitarmusik, yoga, børneteater, undervisning i kvantefysik eller hvad fantasien bringer.
Hvis man ønsker at have bilen med er der mulighed for parkering i lejren.
Lejren har flere store gode sovetelte til rådighed, men hvis man ønsker at benytte sit eget telt er det en mulighed.
Selve lejrpladsen kan godt være lidt ujævn, derfor er et godt soveunderlag at foretrække, samt sovepose/dyne og evt. nogle varme tæpper.
Vi glæder os til 5 dejlige dage på Skarø i fællesskabets tegn.
Ved spørgsmål kan der tages kontakt til Rikke Ibsen på mail ribber@hotmail.dk
Følg os også på FB: Skarø ølejr uge 29 2016
Hilsen igangsætterne på uge 29
Rene, Jens Peter, Karsten, Maria, Rikke


Kontakt person : Rikke Ibsen
ribber(æ)hotmail.dk


Facebook Skarø uge 30