Familie og Shamanisme

Uge 28   lørdag den 7/7 2018 - lørdag den 14/7 2018

En uge for alle typer familier, med shamanisme som det overordnede tema. En uge der giver plads, til masser af gode oplevelser.

Vi vil lave nogle svedehytter i løbet af ugen. En svedehytte er en fantastisk renselses proces både på det fysiske og det psykiske plan.
Det er også en ceremoni, hvor vi arbejder med de 4 elementer.
Vi er blevet oplært af indianere i denne ceremoni og vi vil fortælle undervejs om denne læring. Vi vil også lave et par trommerejser, i løbet af ugen.
Øen byder på mange muligheder for at samle muslinger, fjer og sten og sammen kan vi lave drømmefangere og skjold, hvor vi også vil kunne flette de 4 elementer ind.
Ved lejrbålet om aftenen kan vi fortælle nogle af de historier vi har hørt fra indianerne.
Vores mål er, at slappe af og hygge os. Tidspunkter for svedehytter og trommerejser bliver lagt fast fra lejrens start, men derudover vil der ikke være et fast program.
Alle kan byde ind. Medbring derfor gerne idéer til lege, spil og oplevelser. Det behøver ikke være i det shamanistiske tema.

Prisen for deltagelse er inklusive både mad og ophold. Du bestemmer selv, hvor meget du vil tage del i aktiviteterne, men det praktiske er en fælles opgave. Os der arrangerer ølejren arbejder ulønnet. Lejren er baseret på fællesskab – et fællesskab, der fungerer ved, at vi løfter de daglige opgaver i samlet flok.

Vi planlægger en delvist vegetarisk uge, med god børne -og voksen venlig mad. Der er ingen købmand på øen, så madplanen bliver lagt på forhånd. Har du brug for en speciel diæt, er der mulighed for selv at medbringe noget af din mad, og opbevare den i køleskab.
Skarø er en lille, hyggelig ø, med masser af natur og meget få biler. I kan komme øen rundt på en eftermiddag, men medbring gerne cykler, hvis det er muligt. Bilen kan parkeres i Svendborg, der er gratis p-pladser rundt om i byen. Har du brug for at tage bilen med, er der mulighed for parkering, et par hundrede meter fra lejren.
Vi henter jer på havnen på Skarø, og fragter bagagen til lejren.

Vi opfordrer til, at i reserverer plads på færgen MS Højestene med afgang fra Svendborg kl. 11 eller 14:45, lørdag den 7/7.  MF-Højestene.
Lejren slutter lørdag 14/7 k 12.

Vi har store fællestelte i lejren, hvor i kan sove. Vil i hellere medbringe jeres eget telt, er der også plads til det.

Når i er tilmeldt ugen, opfordrer vi til, at i følger facebooksiden Skarø Ølejr uge 28 – Familielejr og Shamanisme
Vi kan bruge siden til spørgsmål og forlejr-hygge.

En ølejr skabes og opleves, af de mennesker som deltager. Vi glæder os til at tage imod jer, og sammen skabe en helt speciel oplevelse med JER!

Hanne, Hanne, Frank og Jørgen


Kontakt person : Hanne Eskerod Madsen
hanne(æ)oelejr.dk
telefon: 93850554


Facebook Skarø uge 28