Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--lejr-ferie-zcb.dk/public_html/wp-content/plugins/oelejr/oelejr.php on line 194

Rosinen i pølseenden

Uge 32   lørdag den 4/8 2018 - fredag den 10/8 2018

Den sidste uge inden lejren lukker for i år! Ugen er lidt kortere end de andre, fordi der er efterlejr fra fredag, hvor hele lejren skal pakkes sammen i løbet af weekenden. Forlæng evt. gerne ugen med efterlejr, hvor alt er betalt, og der er rejserefusion.
Uge 31 er seks dage fulde af sol og godt humør, hvor voksne og børn kan nyde sommeren sammen i smukke omgivelser og godt selskab. Hvor der er chance for at møde nye venner, både store og små. En uge, hvor vi sætter fokus på hinanden med afslapning, hygge og gode oplevelser.
Om aftenen er der mulighed for bål og snobrød, sang og guitar. Om dagen kan vi arrangere fælles strandture med krabbejagt, tur til Røsnæs Fyr, f.eks. for at se solnedgang.
Der er tradition for børnedag(e), hvor alle, der har lyst, laver noget særligt for og med børnene. Ligeledes er der tradition for at afslutte ugen med en fest, hvor der gerne er gjort lidt ekstra ud af middagen, og måske – hvem ved? – med underholdning, hvis nogen kan, vil og har mod på det!
Hjertelig Velkommen!


Kontakt person : Benny N email: benny2(a)golejr.dk telefon: 4042 0150
Kontakt person : Susanne email: susanne(a)golejr.dk telefon: 2991 5091