Balkan og klezmermusik, dans, kor og orkester

Uge 28   lørdag den 7/7 2018 - lørdag den 14/7 2018

I år tager vi i Balkan-Klezmer-ugen hul på et nyt kapitel. Vi er et nyt igangsætter-hold som blev samlet på 2017-lejren med deltagernes opbakning efter Simon og Katrines farvel.

 

Balkan-Klezmer-ølejr står for rummelighed.
Er du sanger, danser, musiker, uerfaren eller erfaren – eller vil du bare hygge dig, så er vi sikre på, at der er plads til dig. Vi vil lave en struktur, der tilgodeser forskellige behov og niveauer.

Vores uge er en legeplads og et mødested for alle med interesse for Balkanmusikkens skæve univers. Vi vil spille, synge, danse og lytte.
I år vil hovedvægten ligge på balkanmusikken.

Du får mest ud af lejren og fællesskabet ved at deltage fra starten og hele ugen, men du skal binde dig til minimum tre dage.

Husk at ø-lejr livet er tæt på naturen og uden strøm, men du kan lade din mobil op hos købmanden.

Noder fra foregående år kan findes på facebookgruppen under menuen Filer:
Lyø Balkan uge 28

Noder, Tekster samt musikindspilninger til årets Balkanuge finder du her:
Balkanugen 2018

 

Hver dag vil der være dans, kor og orkester, og om aftenen samles vi til fælles aktiviteter og hygge.  Onsdag spiller og danser vi i Lyø By og fredag aften holder vi det store afskedsbal. Dagene bliver tilrettelagt således, at du kan nå at være med til alle aktiviteter, -HVIS du orker!

 

Alle instrumenter er velkomne. Der vil være noder til det meste. Udover den planlagte igangsætning vil det være oplagt at jamme og udveksle med hinanden.

Der plejer at være en fin aldersspredning på denne lejr. Der er ikke planlagt aktiviteter særligt for børn, men initiativer hilses velkommen. Hvis interessen er der, kan der blive lidt instruktion særligt for børn.

 

Og så er det selvfølgelig ølejr med alt hvad det indebærer af ferie, afslapning, praktiske opgaver med fx. madlavning, smuk natur og hygge med hinanden.

 

 

 

 

 


Kontakt person : Silke Lorenzen
silkelorenzen(æ)gmail.com


Dans : Silke Lorenzen
Kor og Orkester : Mette Hansen
Orkester : Kristian Lillevang, Kirsten Bøcker P, Bertil Sidenius

 

Slide background
Slide background
Slide background