Skab dig

Uge 27   lørdag den 30/6 2018 - lørdag den 7/7 2018
Må skaberkraften være med os

SKAB DIG-ugen kalder, så kom glad og bliv medskaber. Her er alle med til at skabe de gode oplevelser gennem leg, improvisation og mødet med hinanden. En åben invitation til hygge og kreativitet. På en solid bund af rummelighed og god mad. På en lille mark ned til vandet. På en anden måde end i hverdagen.

SKAB DIG-ugen har fokus på, at du som deltager har mulighed for at byde ind med dine ideer og aktiviteter. Vi har før skabt improvisationslege, teatersport, ordspil, rollespil, boldspil, spillopper, billedkunst, yogaspræl, musik, sang og dårlig humor. Ø-lejr handler om rum til udfoldelse og kreative bidrag er velkomne. I år regner vi blandt andet med:

Teatersport.

Acroyoga (leg for børn og forældre).

Børneaktiviteter (maling, fantasileg, ansigtsmaling, skattejagt samt ture til museum og bondegård).

Øvelser fra improvisationsdans.

Krigerdans.

En jæger-samler-dag (naturens resurser udforskes og udgør størstedelen af maden denne dag).

Udklædningsaften med et ”skab det vildeste dig du kan være”-tema.

Blindedans (en sanserig udforskning af bevægelse uden synet). [alle disse skal stå i punktform]

Fællesskabet er i højsædet og helt nede på jorden, og det står selvfølgelig den enkelte frit for, hvor meget man ønsker at deltage i aktiviteterne. Har du noget, du vil på forhånd kunne have lyst til at byde ind med, så kontakt endelig nedenstående.

Ugen skabes ved, at alle skabninger skaber noget. Sammen og hver for sig. Fra pusterum til power og tilbage til pusterum igen. Eller hvilken retning det nu end tager i feriens ramme. Alle kan bidrage – derfor er ’skaberne’ også i alle aldersgrupper, familier, singler og andre formationer. Medbring gerne musikinstrumenter, kortspil, lange spil, brætspil, udspil, andre spil, drager med haler, små kabaler, alskens tanker og måske et tatoveret anker? Splitte vores hybenbær! En hyggelig uge er klar til at blive skabt.

Må skaberkraften være med os.


Regnskabsansvarlig og Julemand : Jacob V. Nissen
jvnissen(æ)hotmail.com


Igangsætter : Paul Lloyd Robson
pr(æ)paulrobson.dk

Facebook Lyø uge 27