Spirituel uge

Uge 30   lørdag den 21/7 2018 - lørdag den 28/7 2018


www.gro-sommerlejr.dk

Alle uger er for hele familien. Det specielle for den spirituelle uge er, at der er særligt program for voksne og unge, mens der er andet program for børn og deres forældre/bedsteforældre samt andre barnlige sjæle.


Victor:    Jeg vil i denne uge være igangsætter for snakke om spirituelle oplevelser. I 20 år har jeg gået ud af min krop om natten til andre dimensioner (planeter, galakser og parallel universer). I de første 15 år har jeg fået undervisning og arbejdsopgaver. Og i de sidste 5 år har jeg selv undervist om natten på mange planer. Jeg vil fortælle om mine oplevelser.

Jeg fortæller, hvordan jeg oplever det; og andre kan så bidrage med, hvordan I oplever det.

Denne uge er det ikke kun mine spirituelle oplevelser, vi skal snakke om. Alle andre på lejren har også deres oplevelser. Og vi vil gerne lytte til hinanden – og få mere indsigt i, hvad det spirituelle er, – hvordan det påvirker os, – hvordan vi kan bruge det, – og hvordan spirituelle kræfter bruger os.

Samtalen er åben, sådan at vi kan snakke om alt spirituelt. Det kan være forfædrenes bevidsthed. Det Store Ånd. Buddhas visdom. Ærkeenglen Michael. Shivas indflydelse. Voodoo. Jesus Kristus nærvær. Tidligere liv. Det Store Hvide Broderskab. De 7 stråler. Chakraer. Taoisme. Stjernemennesker. Åndelige rumskibe. Engle. Og meget andet. Vi vil gerne have, at man snakker ud fra egne oplevelser – og ikke ud fra, hvad man har læst eller hørt. Hvad betyder det åndelige og spirituelle for dig? Hvordan har det påvirket og ændret dit liv? Hvilken rolle spiller det, når du skal træffe beslutninger? Hvordan tror du, at menneskeheden vil udvikle sig de kommende 10 år? – de kommende 50 år? – de kommende 200 år?

Børn
I denne uge er der særlig program for børn samt deres forældre og bedsteforældre samt andre med barnlige lyster. Vi laver masker og maler dem. Vi synger og danser fredsdans rundt om bålet. Vi maler os som vores indre kraftdyr – eller vi laver noget helt andet, men meget kreativt. Og så er der skattejagt, boldspil, snobrød og meget mere.

Dagens øvrige emner:

Søndag: Rundvisning i frugtplantagen, instruktion i at plukke bær og lave saft. Opdeling i grupper. Hver gruppe lave en lille sund form kage. Man bruger godt groft mel, sirup, plant olie og bær. Kagen skæres i små stykker. Og man smager på hinandens kager.

Mandag: Rundvisning i grønsagshaven, drivhusene, og blandt vilde urter. Instruktion i brug af køkkenet, hvordan man laver sund børnevenlig mad, laver Viking-kaffe af vilde urter. Fortælling og debat om sund mad. Skovvandring med poster og spørgsmål om økologi mm.

Tirsdag: Spirituel fest. Man maler sit ansigt som en ånd. Alle laver en fakkel. Faklerne tændes. Og man står i en cirkel. Der danses en fredsdans.

Onsdag: Fortælling om Gro Sommerlejr og fremtidsplaner. Hvad er Ølejrbevægelsen? Hvem vil være med i Ø-gruppen og planlægger næste sommerlejr? Hvem vil revidere ugens regnskab?

Torsdag: Forum snak. Alle, der har lyst, får ordet. Man snakker om, hvad man har af store følelser, hvad man brænder for, og hvad man er i gang med. Hvis man kommer ind på visioner, snakker man kun om de visioner, som man allerede så småt er begyndt at realisere. Når en person har snakket færdig, må andre gerne sige, hvad de har følt, mens personen snakkede. Men man må ikke komme med gode råd eller kommentere.

Fredag: Evaluering af ugen, amatør konkurrence og fest. I løbet af ugen skal så mange som muligt øve sig på sang og musik, som man så optræder med fredag aften. Til festen laver vi kædedans samt nogle tema-danse (danse som kylling, som elefant mm) samt dans med fri bevægelse.

www.gro-sommerlejr.dk/spirituel.html