Endelig Endelave

Uge 29   lørdag den 15/7 2017 - lørdag den 22/7 2017

Har du også fået nok af travle hverdage uden overskud til familien? Træk stikket ud og glem alt om Wi-Fi, mobiltelefon og ugedage – og tag en uge efter bedste Endelave-stil, hvor stress ikke er en del af ordforrådet.

Familieugen sætter fokus på familien med et utal af muligheder for aktiviteter, der udvælges på initiativ fra ugens deltagere; og drives af ugens arrangører. Hvad end der skal støbes stearinlys på det lokale lysstøberi, fiskes krabber på havnen eller leges smuglerleg for hele familien – så er DU med til at præge dagene.
De lokale fødevarer og aktiviteter skal naturligvis også inddrages – og netop i uge 29 er der bl.a. mulighed for øl-smagning på det lokale bryggeri. Mulighederne er mange – både for store og små.

Sluk telefonen – dækningen er alligevel ikke noget at prale af – og nyd en uge efter bedste Endelave-stil med hygge, afslapning, samvær og vær til stede i nuet.
Forlad Endelave med et smil på læben og med nye venner og oplevelser i bagagen.
Særligt for denne uge er desuden, at succesen med pileflet fra sidste år gentages. Hvad end du er nybegynder eller øvet, er igangsætter Vibeke klar til at hjælpe dig med at flette en kurv. Har du lyst til at prøve, skal du medbringe en rosensaks og cirka 100 kr. til materialer.


Kontakt person : Annette
ah.hjerk(æ)mail.tele.dk.
telefon: 22 14 84 00


Igangsætter : Heidi Piihl Jakobsen
piihl.heidi(æ)hotmail.com
telefon: 26711691
Igangsætter : Jesper Eybye
jesper.eybye(æ)live.dk
telefon: 20883825

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background