Endelave

OBS: Her vises 2016 års text Men datoerne er rettet til 2017.
Det endelige tema bestæmmes i februar 2017

Smid fordommene og nyd samværet i naturskønne omgivelser

Her er fælleskab og nærvær de vigtigste ingredienser i en oplevelsesrig uge på Kattegats solrige perle. Vi lægger vægt på, at vi har ferie og slapper af. De praktiske opgaver som madlavning og opvask tager vi sammen og hygger os med det. Om aftenen mødes vi omkring bålet, lejrens hjerte. Her hygger vi med sang, snak og snobrød. Der fortælles røverhistorier og ud på aftenen bliver snakken måske til filosofiske samtaler, som varer hele natten.

Endelave ligger i Horsens Fjord. Øen har en unik natur, som giver en hel særlig ro. Vandreruter langs stranden, vilde kaniner, nuttede sæler og det klareste badevand. Naturen er mangfoldig og afvekslende, og med de korte afstande og de mange små hyggelige veje er det oplagt at gå eller cykle rundt på øen.

Vi har plads til 65 personer, vi sover i fællestelte og egne telte må ikke medbringes, med mindre andet er anført. Vi er en lejr for både unge og gamle, par og singler, små og store børn og barnlige sjæle.

Lejren har 5 sovetelte, et spisetelt og et køkkenskur. Derudover er der gode sanitære forhold med moderne træk og slip samt bruserum med varmt vand.

Vi er alle med til at skabe en god lejr, og der er plads til både planlagte og spontane aktiviteter. Du er med til at bestemme indholdet, så medbring instrumenter, gode ideer og eventuelt materialer til noget du gerne vil lave sammen med andre. Det er jo altid hyggeligt, hvis der bliver spillet op til en fællessang ved bålet.

Billet:
Til Endelave ølejr kan du købe billet til en hel uge på billetnet. Hvis der er udsolgt eller du kun har mod på eller mulighed for, at deltage en del af ugen så kontakt Anette og hør om mulighederne.
ah.hjerk@mail.tele.dk eller tlf. 22 14 84 00.

Transport:
På lørdage i højsæsonen sejler færgen 4 gange fra Snaptun til Endelave. Reserver plads til bilen, hvis du vil have den med. Man kan sagtens klare sig med cykel på Endelave da man parkerer gratis i Snaptun. Bagage vil blive afhentet ved færgen. Der forefindes enkelte cykler i lejren til fri afbenyttelse. Det er muligt at tage toget til Horsens og skifte til bus 104 mod Snaptun.

Hvis ugens deltagere finder hinanden på færgen, kan I rejse som gruppe og opnå gode rabatter.

Se færgeplan og billetpriser på Endelaves hjemmeside: http://www.oenendelave.dk/images/stories/pdf/Sejlplan-2017.pdf

Ankomst:
Ugen starter lørdag middag/eftermiddag, medmindre andet er nævnt. Lejren ligger 1,2 km fra færgelejet, ring hvis du skal have hjælp til at få bagagen ud til lejren.

Indkøb:
På øen er der købmand, kro, lægeurtehave og flere kiosker og spisesteder. Drikkevarer købes i lejren.

Der er ingen hæveautomat på Endelave, så medbring kontanter.

Lejradresse: Endelave Ølejr, Vesterby 53, Endelave, 8700 Horsens
Deltagertal: 65 personer
Kontaktperson: Anette 22 14 84 00, ah.hjerk@mail.tele.dk

Lejradresse
Endelave Ølejr
Vesterby 53
Endelave
8700 Horsens
Kontakt
Kontaktperson: Anette 22 14 84 00
ah.hjerk(a)mail.tele.dk.
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Facebookside for Endelave ølejr
Færgeplan
Oplysninger om Endelave
Flere oplysninger om Endelave
Rutevejledning